Donatie

U heeft zojuist de button ‘Donatie’ aangeklikt.

Stichting Alpha-1 Nederland zet zich in om Alpha-1 als aandoening meer bekendheid te geven, zodat patiënten eerder kunnen worden gedetecteerd en een juiste diagnose krijgen.

Ons werk is natuurlijk belangeloos, maar niet kosteloos. Voor onze inkomsten is de Stichting Alpha-1 Nederland geheel afhankelijk van donaties, fundraising, fondsen en subsidies. We ontvangen geen geld van de overheid. Iedere bijdrage is daarom van wezenlijk belang om ons in staat te stellen patiënten (en hun naasten), te helpen om kennis en ervaring te kunnen delen met onder meer artsen en andere internationale ( patiënten) organisaties.

Stichting Alpha-1 Nederland wil investeren in wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en zorg. Hiervoor zijn we volledig afhankelijk van uw giften en donaties.

Onderstaand kunt u via iDeal of PayPal uw donatie overmaken. Mocht u een gift liever rechtstreeks aan ons over willen maken, dan kan dat natuurlijk ook. Gebuikt u hiervoor ons bankrekeningnummer: IBAN: NL 33 ABNA 0528176315 en vermeld eventueel uw naam en email adres zodat wij u kunnen bedanken.


Naam*

E-mailadres*

Bericht

Bedrag * 

Donaties worden gedaan t.n.v.:

Stichting Alpha-1 Nederland
KvK-nummer 65739949

Bank: IBAN: NL 33 ABNA 0528176315

Penningmeester Hemmo Groen
hemmo@alpha-1nederland.nl
Tel. 0597414021